24 november

 

Wat is er toch weer veel gebeurd de afgelopen week: We mochten onze schoen zetten. En ja hoor, maandag was hij gevuld. Die dag was ook Liv jarig, dat hebben we natuurlijk gevierd!

De stoomboot van sint staat in de klas met hierin een pepernotenfabriek en een inpaktafel, veel om te oefen voor het geval de kinderen later Piet willen worden! Ook buiten hebben we  geoefend:  over de zandbakrand lopen, in het rek klimmen, en van hoogtes afspringen. Allemaal oefeningen die onmisbaar zijn voor een goed Piet!

Natuurlijk hebben we dat in de gymzaal nog eens dunnetjes over gedaan!

 

  

 

 

 

13 november

Vandaag is er een nieuw vriendje in de klas gekomen! Flip de Beer. Hij blijft bij ons in de klas wonen. De kinderen vonden het heel gezellig. Hij was eerst heel verlegen maar later wilde hij wel even bij alle kinderen op schoot. Toen wij naar buiten gingen bleef Flip in de leeshoek lekker lezen en vannacht slaapt hij daar.

 

   

  

 

 

 

 

10 november

We zijn alweer 3 weekjes aan de gang en wat leren we snel. Alle liedjes kunnen we onderhand uit volle borst meezingen. We hebben ook al heel veel over de  herfst geleerd en weten hoe we een stoeltje moeten dragen. We durven allemaal van de glijbaan in de gymzaal en hebben buiten ook allemaal geoefend met de glijstang.


Woensdag 8 november

Muesli met yoghurt en een broodje, thee en melk, een lekker appeltje, het was er allemaal. En we hebben alles geprobeerd. Wat hebben we gesmikkeld afgelopen woensdag van het ontbijt op school. 

Het is ook zo gezellig in ons groepje.


 

 

 

 

Natuurlijk moet na het eten alles afgewassen, afgedroogd en opgeruimd  worden, en ook dat kunnen we heel goed zelf!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar natuurlijk is er ook altijd tijd om te spelen!

 

 

 

 

 

 

 


30 oktober

Op school werken we heel hard!

 

 

 

 

 

 

Maar we dansen, zingen en spelen vooral heel veel en maken veel plezier!