Menu +

Heeft u al een Campina Schoolmelk abonnement?

 

Campina schoolmelk

Om te groeien en te leren, heeft uw kind de juiste voedingstoffen nodig. In melk zitten veel voedingsstoffen, zoals eiwit en Calcium. Wij denken dat Campina Schoolmelk een bijdrage kan leveren aan het gezond groter groeien van onze leerlingen. Bovendien zorgt het ervoor dat uw kind elke schooldag heerlijk verse en gekoelde zuivel binnen krijgt.

 

Hoe werkt het?

Het zuivelassortiment van Campina Schoolmelk bestaat uit 2 zuivelproducten, te weten: halfvolle melk en Optimel drink framboos. U kiest voor uw kind voor één of meerdere consumptiemomenten (ochtendpauze/lunchpauze) een product uit het assortiment en u sluit het abonnement rechtsreeks af met FrieslandCampina. Bij het verstrekken van het Campina Schoolmelk assortiment stelt FrieslandCampina gratis een koelkast aan de school ter beschikking. De producten worden na aflevering meteen door de chauffeur in deze koelkast gezet. Uw kind krijgt zo gekoelde verse zuivel. Dat is niet alleen lekker én gezond voor uw kind, maar ook gemakkelijk voor u.

 

Wat zijn de kosten

De EU verleent subsidie op de zuivelproducten. Een pakje halfvolle melk kost in het schooljaar 2014/2015 daarom slechts € 0,38 en een pakje Optimel drink framboos slechts € 0,39.

Het aantal pakjes hangt af van het aantal consumptiedagen en consumptiemomenten op de school.

 

Meld uw kind(eren) dus nu nog aan op www.campinaschoolmelk.nl