Menu +

 


MR-leden stellen zich voor

Oudergeledingen

 bart

Mijn naam is Bart Reyneveld. Ik ben in schooljaar 2011/2012 gestart als voorzitter van de Medezeggenschapsraad en graag stel ik mijzelf even voor.

Ik ben 50 jaar, getrouwd met Barbara en we hebben 3 kinderen, Anouk en Koen zitten op de middelbare school en Isa zit in groep 8. Ik ben MR lid geworden omdat ik meer betrokken wil zijn bij het reilen en zeilen van de school. Daarbij vind ik het belangrijk om opbouwend kritisch mee te kunnen praten op welke manier onze kinderen (en ook die van u) les krijgen en begeleid worden voor hun toekomst. Ik werk als projectleider bij een automatiseringsbedrijf en vanuit die rol ben ik gewend om te overleggen en na te denken over verbetering van processen. Mijn hobby’s zijn skiën, snowboarden, tennissen en mijn gezin. Door de samenwerking tussen leerkrachten en ouders kunnen we van de Rank een nog betere school maken! Heeft u vragen of opmerkingen, schroom niet en spreek mij of een van de andere MR leden aan of stuur een mail naar mr@cbs-de-rank.net

 

 

Mijn naam is Jacqueline van Aalst-Engel. Ik ben sinds september 2012 lid van de MR (oudergeleding) Ik bejacqulinen getrouwd met Arno samen zijn wij de ouders van onze adoptiezoon Juan David.
In het dagelijks leven werk ik als GZ-psycholoog/cognitief gedragstherapeut bij een GGZ-instelling voor kinderen en jongeren in Den Haag. Ik begeleid hier kinderen/jongeren (en hun ouders) met psychiatrische problematiek. In mijn werk heb ik ook veel te maken met onderwijs en scholen, omdat kinderen met deze problematiek vaak ergens vastlopen in hun schoolcarrière. Dus vaak overleg ik ook met scholen hoe zij het beste om kunnen gaan met de betreffende leerling. Vanuit mijn werkgebied heb ik een natuurlijke interesse voor het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Het leuke aan de MR vind ik om beleidsmatig mee te kunnen denken met hoe een en ander georganiseerd is binnen de school en om samen met personeel en andere ouders te streven naar een omgeving waarin onze kinderen zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Ik vind het bijzonder leuk om te kunnen bijdragen aan het reilen en zeilen op de Rank, de school waar ik in mijn jeugd zelf ook altijd met veel plezier naar toe ben gegaan!

 

Hallo,
Mijn naam is Denise Pont.

Ik ben getrouwd met Arjan Pont en sinds 2012 zitten onze twee kinderen, Nick en Rosa, met veel plezier op de Rank.
Sinds schooljaar 2014/2015 ben ik een MR lid op de Rank. Dit doe ik met veel plezier.
Vanuit de MR ben ik (samen met juf Sanneke) ook lid van de GMR.
Zelf ben ik ook werkzaam in het basisonderwijs. Momenteel ben ik locatieleider van een kleine basisschool in Leiden. Het is fijn dat ik de kennis die ik vanuit mijn werk heb, mee kan nemen naar de MR vergaderingen op de Rank. Als locatieleider weet ik dat het belangrijk is dat ouders actief betrokken zijn bij de school van hun kinderen. Juist daarom ben ik lid geworden van de MR.

Personeelsgeledingen

20161003_164723

Mijn naam is Marlies Tersteeg (secretaris). Ik ben getrouwd met Gonzalo en samen hebben wij 2 dochters, Noa en Dana. De oudste zit sinds kort ook op de basisschool. Dit schooljaar ben ik samen met Marianne leerkracht van groep 1/2 b, daarnaast ben ik op vrijdagmiddag ook nog te vinden in groep 6. Ik ben sinds schooljaar 2016-2017 lid van de MR. Ik vind het belangrijk om samen met ouders in de MR mee te denken over het beleid bij ons op school. 

 

 

 

pasfoto-vera

Mijn naam is Vera Westdijk en ik werk al een aantal jaren met veel plezier op De Rank. Sinds schooljaar 2016/2017 ben ik lid van de MR en graag stel ik mij even aan jullie voor. Ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend Mike. Dit schooljaar sta ik 4 dagen voor groep 5. Het meedenken en praten over schoolbelangen en zo mijn steentje bij kunnen dragen aan het beleid van De Rank is voor mij de belangrijkste reden om lid te zijn van de MR. 

 

 

san

 

Mijn naam is Sanneke Vos, getrouwd met Bas en samen hebben wij 3 kinderen, Nienke , Eveline  en Remco , ook zijn wij Oma en Opa van Elin en Joppe. Dit schooljaar ben ik samen met Janneke leerkracht van groep 3/ 4b, daarnaast vervul ik nog ambulante taken bij ons op school. Ook ben ik coördinator van de middenbouw. Ik ben nu voor het derde jaar lid van de MR en samen met Denise ook lid van de GMR. Ik vind de MR een belangrijk orgaan, omdat wij hier mee kunnen denken over het beleid op school. Ik vind het heel prettig om samen met de ouders van de MR te overleggen en op die manier een positief kritische stem te laten horen.